Over ons: day&night massage

Over ons: day&night massage is sinds februari 2012 gevestigd in onze mooie salon in de Pijp. Het is gelegen tussen bekende kroegen zoals de Pilsvogel en de Wasserette. Je kunt bij ons 24/7 bij een masseuse naar je keuze een afspraak inplannen. Onze masseurs hebben ruime ervaring en werken als freelancer onder de vlag van day&night hairdressers. Persoonlijke aandacht staat altijd voorop!

Het leuke is dat al onze masseuses hun eigen specialiteiten hebben en zo is er voor ieder wat wils. Van een Ontspanning of Sportmassage, Deep Tissue, tot Hot stone massage of een Aromatherapy massage. Maar ook verschillende Oosterse massages zoals een Shiatsu massage en zelfs Lomilomi massages, een Hawaiianse massage techniek. Met de expertise van onze masseuses ben je in goede handen. Bij ons kom je even tot jezelf, relax en neem na afloop van een behandeling een lekker kopje thee of een cappuccino.

De massage salon bevind zich achterin de salon. Hier is het een oase van rust en kun je heerlijk ontspannend. Ook vind je onze schoonheidssalon achterin de winkel. Hier kun je terecht voor een beauty behandeling naar keuze. Van wenkbrauwen epileren tot manicure behandelingen of een gezichtsbehandeling.

Milena masseuse
Afbeelding 2 sport massage