Massage salon De Pijp

Massage salon De Pijp

Als je een uurtje volledig wilt ontspannen biedt een massage vaak de uitkomst. Trakteer jezelf bij day&night massage de Pijp op een heerlijke behandeling. Wij bieden een breed assortiment aan lichaamsmassages. Zo kun je kiezen uit verschillende soorten ontspanningsmassages, maar ook sportmassages, Oosterse massages, en zelfs Hawaiiaanse Lomilomi massages. Daarnaast hebben we ook een gespecialiseerde acupuncturist die jou nog net iets breder kan helpen met eventuele lichamelijke klachten. Neem hier een kijkje voor meer uitgebreide informatie over onze behandelingen.

Onze salon ligt in het bruisende hart van de Pijp op het Gerard Douplein, te midden tussen bekende kroegen als de Pilsvogel, de Wasserette en Het paardje. Toch is dit de ultieme plek voor een relaxt moment voor jezelf. Naast onze massage salon hebben wij hier ook een een schoonheidssalon en een kapsalon.

Bij day&night massage de Pijp werken alleen gediplomeerde specialisten. Wij bieden een breed assortiment aan lichaamsmassages. Zo kun je kiezen uit verschillende soorten ontspanningsmassages, maar ook sportmassages, Oosterse massages, en zelfs Hawaiiaanse Lomilomi massages. Daarnaast hebben we ook een gespecialiseerde acupuncturist die jou nog net iets breder kan helpen met eventuele lichamelijke klachten. Neem hier een kijkje voor meer uitgebreide informatie over onze behandelingen.

De salon is zes dagen per week geopend van 10uur 's ochtends tot 22 uur 's avonds. Alle massage behandelingen zijn eenvoudig online te boeken op het tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Opening hours
opening
open-from-10-to-22
hours
Gerard Douplein 88
1073 XG Amsterdam
020 - 770 5709