Aromatherapie massage in de Pijp bij day&night

Aromatherapie massage afbeelding 1
Aromatherapie massage afbeelding 2

Aromatherapie massage bij day&night in de Pijp

Bij day&night massage in de Pijp hebben we verschillende ontspanningsmassages. Wanneer je van etherische oliën en heerlijke geuren houdt dan is onze Aromatherapie massage echt iets voor jou!

Boek je afspraak gemakkelijk online en geniet!

Over Aromatherapie

Aromatherapie is een heerlijke, rustgevende, klassieke massage met natuurzuivere, biologische etherische oliën. Deze massage is afgestemd op jouw persoonlijke behoefte.

Bij de aromamassage wordt pure amandel olie gebruikt. Hier is 100% natuurzuivere etherische oliën aan toegevoegd. Deze oliën worden opgenomen in de bloedcirculatie, via de inademing, of via de huid. Dit beïnvloedt je lichaam en gemoedstoestand. Daarnaast stimuleert het je immuniteitssysteem.

Bepaalde geuren zullen zorgen voor, ontspanning. Zoals de geuren lavendel of geranium. Andere geuren zijn juist opwekkend, bijvoorbeeld rozemarijn. Verder zijn er ook andere etherische olie die een zuiverende en herstellende werking hebben op de huid. Denk bijvoorbeeld aan sinaasappel, Petit-grain, geranium of roos.

Na de massage staat er een lekker kopje thee voor je klaar en hier mag je net zo lang van genieten tot je klaar bent om de salon ontspannen te verlaten.

Meer ontdekken?

Wil je ontdekken welke massages we bij day&night nog meer aanbieden? Neem dan hier een kijkje en vindt de massage die bij jou past.