Chinese massage bij day&night de Pijp

Afbeelding 2 sport massage
Massage bij man

Chinese massage bij day&night

We hebben verschillende Chinese massages bij day&night de Pijp. Ze kun je kiezen voor een Chi nei tsang massage, wat een massage van de buik is.

Ook bieden we een Chinese hoofd, nek, schouder massage aan. Verder is er dan nog de Tuina massage, een mobilisatie massage of een Combi Japanse en Westerse massage.

Over de Chi Nei Tsang massage

Chi Nei Tsang betekent ‘interne organen chi transformatie’. Het wordt gebruikt om de inwendige organen te ontgiften en energie te geven door middel van zachte en diepe manipulatie van de buik.

Over de Tuina massage

Een andere Chinese massages die we bij day&night de Pijp aanbieden is de Tuina massage. Deze richt zich door middel van speciale meridiaanmassage- en mobilisatietechnieken op het herstellen van de balans in het menselijke lichaam. Door massage van de meridianen wordt een vrije stroom van energie op gang gebracht.

Bij Tuina maken onze masseuses gebruik van technieken als wrijven, drukken, kneden, draaien, knijpen, draaiende bewegingen en kloppen. Hierbij gebruiken de masseuses zowel vingers, handpalmen, vuisten als ellebogen. De keuze en variatie van de manipulatietechnieken hangt af van de klachten van de klant.

Tuina massages worden toegepast bij klachten aan gewrichten, de wervelkolom, spieren en pezen. Of voor een heerlijke lichamelijk en geestelijke ontspanning. De massage verwijdert blokkades van zowel fysieke als emotionele aard. Het reinigt de organen, bevordert de bloeddoorstromingen en verbetert de weerstand van het lichaam. De massage brengt je op een veilige en vriendelijke manier in balans. Hierdoor kom je weer in goede en fitte conditie. Een Tuina massage kan als ontspanning- of meridiaanmassage worden gegeven.

Mobilisatiemassage

Mobilisatiemassage is een traditionele vorm van Tuina lichaamsmassage voor het ondersteunen van de mobiliteit, ontspanning, verjonging en vitaliteit van lichaam en geest.

De massage kan overal uitgevoerd worden, zowel op de grond als op de tafel. De massage is gebaseerd op de zogenaamde “acht technieken” die in de Traditionele Chinese massage centraal staan. Samen met holistische tianjin principes die al meer dan 1000 jaar als hoogste vorm van massage bekend staan.

Deze vorm van massage staat internationaal bekend als de meest effectieve non-therapeutische fysiotherapeutische hulp die er beschikbaar is.

Combi Japanse en Westerse

East meets West in deze combinatie van drukpunt massage uit de Shiatsu en Westerse ontspanningsmassage.

Deze intense en ontspannende massage is zowel gericht op spier als op energetisch niveau.

Na de massage staat er een kopje thee of koffie voor je klaar. Relax en geniet!

Meer ontdekken?

Wil je ontdekken welke massages we bij day&night nog meer aanbieden? Neem dan hier een kijkje en vindt de massage die bij jou past en boek gemakkelijk online een afspraak.