Hot stone massage in de Pijp bij day&night

Hot stone massage afbeelding 2
Hot stone massage

Ontspanningsmassages bij day&night de Pijp

Een van onze populaire ontspanningsmassages bij dag- en nachtmassage de Pijp is de Hotstone-massage. Kom snel langs in onze salon, boek je Hotstone massage en ontspan!

Over Hot stone de Pijp

Bij deze massagetechniek gebruiken we warme basaltstenen. Dit stimuleert een positieve zelfgenezing van het lichaam. Het helpt ook om afvalstoffen te verwijderen. Ook draagt ​​deze massage bij aan de ontgifting van het lichaam. Verder stimuleert het de organen en brengt het het lichaam meer in balans.

Een goede hydratatie is altijd erg belangrijk na het krijgen van een massage. Onze Hotstone masseuses in De Pijp zorgen er dan ook voor dat er na de behandeling voldoende water en thee voor je klaar staat. Zo verlaat je de salon goed gehydrateerd en volledig ontspannen. Natuurlijk is het ook belangrijk om thuis goed gehydrateerd te blijven na een hotstone massage. Niet alleen door water en thee te drinken, maar ook door het lichaam in te smeren met lotion.

Meer ontdekken?

Wil je ontdekken welke massages we bij day&night nog meer aanbieden? Neem dan hier een kijkje en vindt de massage die bij jou past.