Kruidenstempel massage bij day&night in de Pijp

Kruidenstempel massage afbeelding 1
Kruidenstempel met bloemen

Kruidenstempel massage in de Pijp bij day&night

Wanneer je opzoek bent naar een dieptereiniging is een kruidenstempel massage bij day&night in de Pijp geschikt voor jou. Deze massage herstelt de balans tussen lichaam en geest. Je zult dus niet alleen lichamelijk ontspannen, ook je geest zal nieuwe rust vinden. Je kunt gemakkelijk online een afspraak boeken voor jouw kruidenstempel massage.

Wat is een kruidenstempel?

Een kruidenstempel wordt gemaakt van een speciaal kruidenmengsel dat is samengesteld uit ontspannende en vitaminerende kruiden. Dit wordt samengesteld aan de hand van de behoeftes van de klant. De kruiden we hiervoor gebruiken zijn van Oosterse afkomst.

De kruidenstempel massage

Bij deze massage staat het herstellen van de balans tussen geest en lichaam centraal. Door gebruik van de kruidenstempels op de rug en benen wordt het hele systeem gereset. Daarnaast wordt het systeem gevitaliseerd. Deze massage is speciaal bedoelt voor de rug en benen.

Je kunt na de massage natuurlijk altijd nog even rustig genieten van een kopje thee. We zorgen dat je volledig relaxed onze salon uitloopt.

Meer ontdekken?

Wil je ontdekken welke massages we bij day&night nog meer aanbieden? Neem dan hier een kijkje en vindt de massage die bij jou past.