Lomi Lomi massage bij day&night in de Pijp

Lomi Lomi massages bij day&night in de Pijp

Voor wie opzoek is naar een Lomi Lomi massage is bij day&night massage in de Pijp aan het goede adres. Onze masseuses zijn gespecialiseerd in deze Hawaiiaanse massage techniek.

Boek deze gemakkelijk online of ga naar de salon voor een afspraak.

Over Lomi Lomi massages

Lomi Lomi is een lichaamsmassage, waarbij de huid en spieren zich ontspannen d.m.v. zachte tot stevige knedingen, strijkingen en fricties. De doorbloeding stimuleert de weefsels. Daarnaast worden afvalstoffen afgevoerd. Ook worden de spieren en de stofwisseling verbeterd.

Maui style

Hawaiiaanse Lomi Lomi massage is een wijdvertakte healingstraditie die vooral in families werd beoefend. Dat betekent dat er veel manieren van Lomi Lomi zijn. Lomi Lomi is niet alleen een massage. Het is een vorm van healing die verschillende elementen in zich draagt. Dit alles met volledig respect voor de Hawaiiaanse cultuur. Lomi Lomi Massage Aunty Maile Style is een zachte ontspanningsmassage door middel van vibraties. Hierbij wordt er aan het einde van de massage door middel van bamboo stokken voor gezorgd dat gifstoffen het lichaam verlaten dit en blokkades die zijn los gemaakt, volledig losgelaten kunnen worden.

Oahu style

Lomi Lomi is een onderdeel van de traditionele Hawaiiaanse manier om in goede gezondheid te blijven. Healing van het lichaam werd gedaan door Lomi Lomi massage en door Lau’au’lapa’au: het gebruik van medicinale kruiden. Healing van de mind door Ho’oponopono: het spiritueel vergeven van negativiteit uit het verleden. Lomi Lomi Massage Karen Leialoha Style is een zachte ontspanningsmassage door middel van strijkingen met de onderarmen, waarbij aan het einde van de massage negatieve energie van de spiritual body weggenomen wordt met behulp van schelpen.

Na de massage kun je uiteraard nog rustig een kopje thee drinken voor je ontspannen weer naar huis gaat.

Meer ontdekken?

Wil je ontdekken welke massages we bij day&night nog meer aanbieden? Neem dan hier een kijkje en vindt de massage die bij jou past. Boek gemakkelijk online je afspraak in bij onze masseuses.