Ontspanningsmassages bij day&night de Pijp

Afbeelding 1: Ontspanningsmassage in de pijp
Afbeelding 2: Ontspanningsmassage in de Pijp
Ontspanningsmassage de Pijp

Ontspanningsmassages bij day&night de Pijp

Bij day&night massage in de Pijp hebben we verschillende lichaamsmassages. Bij onze ontspanningsmassages is het doel dat de huid en spieren zich ontspannen. Dit doen onze masseuses door middel van zachte tot stevige knedingen, strijkingen en fricties. Hierdoor zal de doorbloeding stimuleren, net als de weefsels. Daarnaast worden afvalstoffen afgevoerd. Ook verbeteren de spieren en de stofwisseling.

Verschillende ontspanningsmassages de Pijp

Voor ieder die opzoek is naar ontspanning is er wat wils bij day&night. Zo bieden we verschillende ontspanningsmassages aan zoals: een Hot stone massage, een Arometherapie massage of een Kruidenstempel massage.

Hot stone massage

Bij onze hot stone massage wordt gebruik gemaakt van warme basalt stenen. Dit stimuleert positief zelfherstel van het lichaam. Daarnaast werkt het ontgiftend. Vervolgens brengt dit het lichaam weer in balans.

Kijk hier voor meer informatie over onze Hot stone massage.

Aromatherapie massage

Aromatherapie is een rustgevende klassieke massage met natuurzuivere en biologische etherische oliƫn. Deze massage is afgestemd op jouw persoonlijke behoefte.

Lees hier meer informatie over onze Aromatherapie massaga.

Kruidenstempel massage

De kruidenstempel massage van day&night is onze voor optimale dieptereiniging. Deze massage herstelt de balans tussen lichaam en geest.

Vindt hier meer informatie over onze Kruidenstempel massage.

Meer ontdekken?

Wil je ontdekken over de massages we bij day&night aanbieden? Neem dan hier een kijkje en vindt de massage die bij jou past.