Sportmassages bij day&night

Afbeelding 2 sport massage
Sport massage afbeelding 1
Afbeelding 3 sport massage

Sportmassages

Een sportmassage is een stevige massagemethode om de spieren goed los te maken. Sportmassages helpen om sneller te herstellen na een sportieve inspanning. Daarnaast helpt het ter voorbereiding op een wedstrijd of zware fysiekse belasting. Gebruik een sportmassage zodat je optimaal aan de start staat. Je regelmatig laten masseren bevordert bovendien de (sport)prestaties!

Bij day&night hebben we verschillende soorten sportmassages. Je kunt kiezen uit een deelbehandeling, een gehele lichaamsbehandeling of een massage met extra behandeltijd. Verder is er nog de keuze om voor een Deep Tissue massage te gaan.

Verschillende sportmassages

Bij sportmassages gebruiken we klassieke massage handgrepen. Deze stevig en vakkundig toegepast zodat je lichaam en geest zich volledig ontspannen. Daarnaast wordt je doorbloeding verbeterd en het lymfesysteem geactiveerd. Pijnlijke en verkrampte spieren zullen zich herstellen en zo zit je snel weer lekker en soepel in je vel.

Bij ons kun je kiezen uit en deelbehandeling, waarbij een bepaald gedeelte van het lichaam onder handen genomen wordt.

Natuurlijk kun je ook voor het gehele lichaamsbehandeling van 30 of 50 minuten kiezen. Of ga all out en neem een sportmassage met extra behandeltijd van 80 minuten!

Deep Tissue massage

Een Deep Tissue massage is een combinatie van meer diepe massage technieken. Dit komt uit de deep tissue massage, trigger point- en sportmassage.

Deep Tissue massage is een krachtige massage om het lichaam weer in balans te brengen. Doormiddel van langzame, diepe massagetechnieken wordt de decirculatie verbetert. Hierbij wordt veel aandacht besteed voor chronische spierspanning en de verbetering hiervan. Zo zorgt een Deep Tissue massage ervoor dat alle stress en spanning weg vloeit. Ga voor een Deep Tissue massage van 50 minuten. Of kies een uitgebreide variant van 80 minuten.

Meer ontdekken?

Wil je ontdekken over de massages we bij day&night aanbieden? Neem dan hier een kijkje en vindt de massage die bij jou past.