Thaise relax massage bij day&night in de Pijp

Angelique masseuse
Milena masseuse

Thaise relax massage bij day&night

Als je opzoek bent naar een stevige Ontspanningsmassage dan hebben we de Thaise relax massage bij day&night massage in de Pijp. Een van de bekendste is de Shiatsu massage.

Over de massage

Thaise relax massage in de Pijp is een stevige ontspanningsmassage met verwarmde olie, waarbij knopen in bijvoorbeeld de schouders los gemaakt kunnen worden. Deze massage wordt gegeven op een futon, een mat op de grond.

“We nodigen de geest uit van onze oprichter, de vader: dokter Shivago, die tot ons komt door zijn heilige leven. Breng ons alstublieft de kennis van de hele natuur, dat dit gebed ons het ware medicijn van het universum zal tonen. In de naam van deze mantra respecteren we je hulp en bidden we dat je door ons lichaam heelheid en gezondheid aan het lichaam van onze cliënt zult brengen.”

Na de massage staat er een kopje thee of koffie op je te wachten. Deze kun je lekker opdrinken voor je ontspannen weer naar huis gaat.

Meer ontdekken?

Wil je ontdekken welke massages we bij day&night nog meer aanbieden? Neem dan hier een kijkje en vindt de massage die bij jou past en boek gemakkelijk online een afspraak.